close
Livsstil

Hot i Kulden – Sådan Holder du dig Varm og Lækker om Vinteren

fryser

Sneen daler, og alt er hvidt udenfor. Du ligger under din tunge, varme dyne og det sidste du har lyst til er at komme skulle stå op og komme i gang med en dagligdag ude i kulden. Dynen krammer dig, du krammer den lidt igen, og I lover hinanden at 5 minutter mere i sengen er helt okay. Før du ved af det, har alarmen ringet 4 gange og selv snooze funktionen begynder at strejke. Det er nu: du er nødt til at stå op, ellers bliver du i sengen hele dagen. Det ville måske heller ikke være det værste i verden…. Ups!

Du har helt sikkert været i ovenstående situation, da det for mange er en helt almindelig del af vinteren. Vi kender udemærket det danske vejr, alligevel kommer det bag på os når temperaturen sniger sig ned på minus og den dovne indre stemme, der hader kulden, begynder at fortælle ganske overbevisende historier om hvor vigtigt det er at nyde livet engang imellem… Vi gør dog gerne vores for, at det danske samfund ikke går helt i stå bare fordi lidt kulde står for døren. Det eneste der skal til for at flyve ud af sengen om morgenen er, at din krop finder ud af det er en god investering – og det er det så snart du kan holde varmen udenfor dynen, og hive et par komplimenter hjem hvor end du bevæger dig.

Her er vinterens guide til at holde dig Hot i Kulden.

 

Strik er In

Når det kommer til at holde varmen og stilen ved lige på én gang, er der ikke noget der slår en lækker strikketrøje. Vi snakker selvfølgelig ikke mors hjemmestrik – som dog er helt okay til familiens julefrokost – men derimod når du skal ud og begå dig i en overfladisk verden, og gerne vil have nummeret på hende den søde bag kassen. Mærker som Filippa K giver rigtigt god mening i denne sammenhæng. Det har den helt rigtige sammensætning af funktion og stil – det er strik der holder dig varmt, uden at ligne en hadegave fra moster! Benyt dig af at det er moderne, og hav den fine uldstrik på på over skjorten når du er på job.

 

Designerne kender problemet

Du er ikke den eneste der har tænkt, at det ville være rart hvis ikke alt vintertøj fik dig til at ligne en oppustelig snebold. Hvis der er nogen der kender problemet med kulde bedre end os, er det svenskerne, og de er kommet med et rigtigt godt svar på problemstillingen i form af Peak Performance mærket. Det er tøj der formår at holde dig varmt selv på de koldeste dage, samtidig med du kan sætte håret tilbage og bevare dit knivskarpe look.

 

Drop undskyldningerne og kom ud fra dynen. Smid en skjorte på, og en lækker strækketrøje hen over. Nu er kulden ikke et problem længere, og du føler dig i dit es. Selv den dalende sne og de mudrede veje kan ikke stoppe dig når du tager overtøjet på, der ikke bare holder dig varm og tør, men også får dig til at ligne en million.