close
Livsstil

Køb kram, når du køber cykel

happy-young-couple-bike-ride-countryside

Uanset hvilken cykel du står og mangler, så er kvaliteten vel sagtens højt oppe på listen over vigtige parametre, der skal falde på plads før du slår til i en handel. Det er en daglig glæde at køre på en cykel i god kvalitet. Man mærker det med det samme. Især hvis man har prøvet en billig cykel, købt i et tvivlsomt supermarked. Der er bare stor, mærkbar forskel på god og dårlig kvalitet. Det betaler sig altid at købe noget godt kram.

At man kan finde en Cykelbutik på nettet, som virkelig sælger godt kram til en billig penge, er en stor fordel for dig som kunde. I en Cykelbutik skal du kunne finde kvalitetscykler og have mulighed for at blive kvalificeret rådgivet af et menneske med god forstand på cykler. Du skal føle dig lige så trug ved at handle på nettet som i en fysisk butik. Og samtidigt skal du naturligvis nyde fordelene ved at prisen ofte er lavere, hvis du køber online.

Kvalificeret rådgivning

Cykelkram.dk er en Cykelbutik på nettet, hvor du kan få rådgivning af rigtige fagfolk, inden du køber. Her finder du KramGuiden, der hjælper dig med at vælge lige nøjagtigt den cykel, der passer til dine ønsker og behov. Og der er altid fagfolk, som kan hjælpe, hvis du har spørgsmål. Det giver en tryg handel for dig at kunne købe i en rigtig Cykelbutik, hvor kvalitet og pris er i højsædet.

I en Cykelbutik skal du møde fagfolk, som er oprigtigt interesserede i at hjælpe dig til at anskaffe præcis den cykel du har brug for. Folk, som selv er optaget af cykler og høj kvalitet. Du skal have god hjælp, når du handler i en Cykelbutik. Det er faktisk lige præcis det du får, når du handler hos cykelkram.dk.

Prøv det selv

I en Cykelbutik skal du kunne gå ind og blive rådgivet og prøve forskellige ting, helt uforpligtende. Hvis du finder det rigtige, så ved cykelhandleren at du vender tilbage. Gør du det ikke, så er alle lige gode venner alligevel. Det er fair handel – og sådan skal det være.