close
Mode

Klæd Dig Efter Din Alder – Men Hvordan?

Tøj til mænd

At klæde dig på, efter din alder, er afgørende, når det kommer til mænds mode. Ville du måske klæde dig på, på samme måde til en jobsamtale, som når du tager i skole? Der er et tid og et sted for visse aspekter af mænds mode. Hvis det giver mening for dig, så er du godt på vej, og er klar til følgende tips. Området, der betragtes som en ung voksen, er ikke så meget alder, som det er en holdning og en tilstand – er du moden af din alder, drejer dit modeliv sig blot omkring, hvem der ser dig på legepladsen eller i skolen. Hvad er dine ambitioner? Ambitioner er afgørende – du skal klæde dig på efter det job du gerne vil have, ikke det du allerede har. Det nuværende ”job” kan være som studerende, og du har måske et mål om at blive en stor og anerkendt advokat, forretningsmand eller andet – så skal du ikke klæde dig som en student, men som dit mål! Det kræver at du kommer ud i butikkerne, så du kan Se udvalg efter udvalg af, hvad der er til rådighed når det kommer den mande-mode.

 

Kende dine grænser

En ung voksen skal se moden ud – men det skal ikke se ud som om du forsøger at se moden ud. Mænds mode kan være ligeså iøjnefaldende som kvinders kjoler. Hvis du har bemærket pigen i den sorte kjole før, så kan du nok sætte pris på, hvad mode har gjort for at få din opmærksomhed. Den kan gøre det samme for dig, og give dig opmærksomheden fra kvinder, herrer eller repræsentanter for dit fremtidige studie, job og så videre.

Det kan være tidskrævende at gå op i sit udseende, men det handler faktisk bare om prioriteter. Nogle ting er vigtigere at bruge tid på end andre. Der er ingen der går op i, hvilket mærke dine strømper er – de skal bare have en neutral eller moderigtig farve. Så skal du bruge strømper, så brug ikke mere end 5 minutter – hop ind på www.justsocks.dk og bestil dem, så er det overstået. De vigtigere dele bør du dog gå ud at prøve på, så du ved om det er din stil eller ej.

Så hvis det handler om grænser, når du er ung voksen, kan mænds mode så ikke forårsage flere problemer end den løser? Du er trods alt en ung voksen, ved du virkelig hvad du vil have endnu? Du kan ikke allerede kende dine egne grænser for smag når det mænds mode. Så eksperimenter med følgende i tankerne: Se moden ud, men ikke som om du prøver alt for hårdt. Dybest set er mænds mode, til den unge voksne, ligesom højskoletiden om igen – spil det cool og afsondret, og så vil du klare dig ganske fint.

Den bedste måde, at undgå at se ud som om du prøver alt for hårdt er, at holde det afslappet. Jeans er stadig din bedste ven, uanset om du er ung voksen eller bare ung. En ting som en blazer er en god start, men der er ikke nogen grund til at bære den sammen med slacks endnu. Det ville være for modent, mens blazere blot skaber en aura af modenhed, der så blendes med de aflsappede jeans for at skabe et look der viser lige præcis hvad du er: en ung voksen.