close
Mode

Sådan vælger du dit armbånd

closeup-shot-female-wearing-fashionable-bracelet-with-charm-pendants

Det er for mange svært at udvælge sit armbånd. Faktisk er det oftest så svært, at de fleste helt vælger ikke at ville købe et nyt armbånd alligevel. Men så svært behøver det faktisk slet ikke at være at skulle købe et nyt armbånd. Det er blot vigtigt, at man tager sine forholdsregler og har forberedt sig godt inden man går ned i sin lokale guldsmed og foretager sig sit køb. Jeg har kvag mine erfaringer fundet frem til nedenstående 4 muligheder.

De 4 muligheder er

  • Mål dit håndled/arm
  • Tænk over design
  • Tænk over funktionalitet
  • Prisleje

Mål dit håndled / arm

Det første man skal gøre når man er på jagt efter et nyt armbånd uanset om dette er til en mand eller til en kvinde er at finde ud af ca. hvilken størrelse man skal bruge. Dette er fuldstændig samme øvelse man skal lave som, hvis man skal til at købe sig et par nye sko eller en ny trøje. Forskellen ligger blot i, hvor man skal måle henne. For at finde sin størrelse her skal man måle både sit håndled og lidt op af armen. Dette mål skal man derefter bruge når man finder sit nye armbånd.

Tænk over design

Efter man har fundet ud af, hvilken størrelse man skal bruge er det næst vigtigste derefter, at man har gjort sig nogle tanker omkring, hvilket design man ønsker at gå efter. Grundet armbåndets enorme popularitet er dette smykke derfor også blevet produceret i alverdens designs. Der er stort set ikke et slags design, der i forvejen ikke findes på markedet i dag. Her er det mest populære armbånd helt klar Christina armbånd, der længe har produceret både læderarmbånd og guld/sølv armbånd med stor succes.

Tænk over funktionalitet

Efter man har gjort sig sine tanker over design og målt, hvilken størrelse man skal bruge, er det dernæst vigtigt at gøre sig tanker om funktionalitet. Nogen armbånd har den funktionalitet, at det kan gøres både længere og kortere, hvilket er genialt, da ens håndled ofte udvider sig efter vejret. Andre har den funktionalitet, at man kan sætte sit eget præg på det via charms eller sten. Netop det her med at kunne sætte sit eget personlige præg på sit armbånd har de senere år vist sig at være uhyr populært.