close
Fritid

Gå tur med hunden i en sele fra havecenteret

young-woman-enjoying-some-time-with-her-dog-outdoors

De der ture med hunden, de kan vel nok være hyggelige. Menneske og hund går en tur sammen, nogle gange rundt i kvarteret, andre gange ved stranden, i parken eller i skoven. Hunden får snuset til alle beskederne, der ligger rundt omkring i området. Som regel får den også selv afleveret et par stykker. Mennesket nyder den friske luft og får samling på tankerne oppe i hovedet. Men en gang imellem kan de også ende med at trække i hver sin retning.

I de fleste tilfælde er det godt med en hundesele, når der skal gås tur med vores firbenede bedste ven. Især, hvis der opstår uenigheder, menneske og hund imellem, om retningen eller tempoet. Det er ikke nogen statshemmelighed, at hunde og mennesker godt kan være uenige om, hvor hurtigt de skal gå, og hvor de skal gå hen. Det kommer ofte til udtryk ved, at hunden trækker kraftigt i snoren, og mennesket trækker den anden vej. Og det er ikke godt for hundens ryg, hvis den kun har halsbånd på til snoren. Her er det bedre med en hundesele, som kan fordele trykket lidt.

Man kan ikke være enig om alt

En hund, med halsbånd, der trækker hårdt i hundesnoren, kan få deciderede skader af sin opførsel. For hundens nakke og ryg kan ikke holde til alt det trækkeri. Her er en hundesele langt bedre, for den fordeler presset bedre ud over hunden, så den ikke laver skade på sig selv. Hvis man skal have en hundesele, så skal man tage mål om hundens bryst og lægge lidt til, så har man målet til den hundesele, der skal anskaffes for at undgå, at hunden tager skade.

Hundeseler online

Havecenteret Plantorama har også tilbehør til dyr. Og der er specielt personale, som arbejder med dyretingene. De har god forstand på, hvilken hundesele man skal vælge til hvad for en hund. Man kan altid forhøre sig, også via havecenterets webshop, hvis der er noget man er usikker på i forhold til hundeseler. God rådgivning kan man ikke få for meget af, heller ikke til dyr.