close
Fritid

Køb perler til dine perleplader hos boghandleren på nettet

pickawood-gf8e6XvG_3E-unsplash

Der findes mange sjove fritidssysler. Strikning, hækling, bygning af modeljernbaner, puslespil og så videre. Både børn og voksne har ting, de laver i deres fritid, mest for at glæde sig selv. Eller fordi de keder sig. En dag, hvor regnen siler ned og himlen er kedelig grå, er netop sådan en slags dag, der indbyder til tidsfordriv. Noget, der kan få en til at glemme alt det grå og kedelige. Især børn, som ofte er mere utålmodige end voksne, har brug for adspredelse på den slags dage.

Så skal man finde perlepladerne og alle sine hama perler frem. Man kan få hama perler i et hav af skønne farver, og man kan få dem i posevis og kassevis. Perler nok til dagevis af puslerier med perleplader, hvor det ene skønne motiv efter det andet, bliver opbygget i 2D med små., runde perler med hul i midten. Det er ligesom at lege med pixler på en pc-skærm. Man sætter det hele sammen prik for prik, så det til sidst danner det færdige billede. Og man kan blive ved og ved i dagevis.

Smart og moderne

At lave billeder og motiver med hama perler og perleplader er slet ikke nyt. Denne hobby har efterhånden mange år på bagen. Hvis man tror at det kun er børn, der dyrker denne hobby, så tager man grueligt fejl. Seriøse voksne kunstnere bruger dette medie til at udtrykke sig. Og det forstår man godt, for der er virkelig noget at nørde med, hvis man sætter sig for at komponere et billede, der udelukkende består af hama perler sat sammen på perleplader.

Køb det hele online

Bog & Idé har altid haft godt med hama perler i butikkerne. Børn og voksne elsker stadig at skabe flotte motiver og mønstre med disse simple perler og de noprede perleplader. Denne syssel kan nemt gå hen og blive en hobby, der kører hele vinteren igennem, for der er så mange sjove ting, man kan lave. Måske et navneskilt til døren? Måske et flot billede til bedsteforældrene? Mulighederne er uendelige med disse skønne perler.