close
Udsalg

Det store udsalg rammer snart Danmark. Det er dog de færreste af os mænd, der finder den store glæde i lange shopping ture. Butikker fyldt med masser af mennesker, lange køer og timevis af meningsløs gang fra den ene ende af byen til den anden.

 

Lad os nu bare indrømme det! Vi er ikke født med det samme shoppe-gen som kvinder.

 

Men befinder du dig i størrelseskategorien plus size, så er der altså både tid og gode penge at spare – hvis du udnytter, når der 2 gange årligt, er det store udsalg.

 

Forbered dig

For at spare tid anbefaler vi, at du forbereder dig godt inden du tager på udsalg.

 

Tjek klædeskabet. Giv det eventuelt en hurtig oprydning. Er der noget du mangler? Er nogle af dine T-shirts ved at være slidt op? Er du aldrig faldet over de perfekte bukser til store mænd?

 

Tænk også gerne nogle måneder frem. Det behøver ikke kun være styles, du står og mangler her og nu. Har du altid svært med at finde en overgangsjakke og du ved, at den vil du komme til at mangle om et par måneder, så se efter den allerede nu.

 

List tingene så du præcis ved, hvad du skal shoppe efter.

 

Planlæg hvilke butikker, du ønsker at besøge. Hvis det eksempelvis er bukser du søger, så find ud af via nettet, hvem der sælger de bedste bukser i store størrelser til mænd.

 

Ved at forberede sig godt hjemmefra, sparer du ikke blot tid – men højst sandsynligt også penge, da du ikke bliver ”fanget” i butikker, der sælger varer som egentlig ikke står på indkøbssedlen.

 

 

Shop igennem

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at hvis man er en plus size mand, så er udvalget af tøj desværre ikke så stort, som hvis man brugte en ”almindelig” størrelse.

Så finder du dé bukser, du længe har søgt efter – så køb 2 par stedet for et. Du gør en god handlen og får nogle nye bukser, der passer perfekt til din kropstype. Ingen vil ligge mærke til at det er samme model, hvis du blot køber dem i 2 forskellige farver.

 

Det samme gælder, hvis du har en favorit T-shirt, som sidder godt på dig og som du føler dig godt tilpas i. Er den på tilbud – så køb en hel stak af dem.

 

Check nettet

Er du den ultimative ”jeg hader at shoppe type”, så check eventuelt om du ikke kan gå på udsalg fra sofaen. De fleste plus size brands, har deres egen hjemmeside med tilhørende shop.

 

Det er dog vigtigt, at du undersøger hvornår de pågældende brands starter deres online udsalg, da det tit går hurtigt på webshops, der sælger niche produkter.

 

Køber du fra et mærke, du ikke tidligere har prøvet, så check deres size guide og mål eventuelt dig selv, hvis du ikke har gjort det i lang tid. Ved at bruge lidt ekstra tid på at identificerer den størrelse, der passer dig bedst, minimerer du nemlig risikoen for at skulle bruge tid på en eventuel ombytning.