close
Bolig

Guide: Sådan skaber du en rød tråd i hjemmet med maling

interior-home-design-living-room-with-open-kitchen-loft-house

Det kan sommetider være svært at skabe en ordentlig synergi i hjemmet hvor alle rum forbindes i en højere enhed. At skabe en rød tråd, er ikke ensbetydende med, at alle møbler og vægge behøves at være samme nuancer og farver. Man kan sagtens lege med nye farvenuancer, strukturer eller møbler, uden at bryde dynamikken og fortsat skabe en unik atmosfære. Læs med, og lær hvordan.

Vi har det med at dagdrømme omkring den perfekte bolig, når vi kigger i diverse ugeblade, og forestiller os en masse ting, vi sjældent handler på. Ofte kan man selv gøre store underværker med blot en lille klat jotun lady maling, hvorefter at ny energi og et eget personligt præg, vil gives til hjemmet. Grib malerpenslen i dag, og prøv kræfter med en af de nedenstående ting. Oplev hvordan et lille elements forandring vil skabe et billede til forskel, alt sammen ene og alene med hjælp fra jotun lady.

Fremhæv dine møbler

En måde hvorpå man kan skabe en bedre synergi og et samspil mellem flere rum, er ved at male nogle af møblerne i samme farve som væggene. Har du en grå, gul eller grøn væg, så mal nogle af dine møbler samme eller en komplementær farve, og lad dette gå igen i flere af rummene.

Har du en meget lys stue, kan du skabe dynamik ved at male en eller flere af dine møbler mørkere med jotun lady. Forsøg så vidt muligt at holde dig inde for samme farvepalette, for ikke at bryde æstetikken for meget. Overordnet kan man gøre det nemt og holde sig til omkring 5 farver. Hermed bringer man både liv og energi til hjemmet, men uden at skabe direkte forstyrrende elementer.

Beklæd væggen med malede billeder

Hvis du ikke ønsker at begive dig i kast med at farve en hel væg eller et møbel, findes der også andre alternativer, hvorved du kan bringe en rød tråd og noget nyt ind i hjemmet. Med jotun lady maling, kan du nemt skabe dine helt egne kreativt udførte malerier. Slip fantasien løs og sving malerpenslen i flere farver, der alle harmonerer og binder rummene sammen.