close
Bolig

Genopliv dine kedelige omgivelser – 3 gode tips

Altankasser

Der findes ikke noget værre end det kedelige, triste og nedslidte look som boligblokke bringer frem i de danske byer. Uopfindsomheden regerer når det kommer til design og indretning i mange

danske lejligheder, og farver er ikke længere noget man bruger. Det kan være svært at vælge lige det produkt som du skal bruge, men hvis du læser videre herunder kan vi sagtens hjælpe dig lidt af vejen.

 

Her bringer vi 3 enkle tips til at få smil, stil og farve over din bolig.

  1. En ægte klassiker. Farver og forførende dufte kan skabe mirakler for en lidt haltende indretning. Roser er en klassiker. De er kendt som de mest smukke og velduftende blomster der findes og ingen andre blomster har en historie som rosen har. Der findes mange blomster der kan hjælpe dig til at udtrykke din stil. Plantorama har både buketroser og klatreroser.

 

  1. Altankasser.Specifikt til dem der bor i lejlighed med altan. Altankasser har overraskende mange anvendelsesmuligheder. De kan bruges dekorativt eller, hvis man er mere praktisk anlagt, som spisekammer! Purløg, tomater og karse er in lige nu. Det her punkt er meget specifikt til dig der har en lejlighed. Du kan nu opnå det som boligejere har pralet af så lange. Din egen have! Eller, det er tæt på. Det er også vigtigt at skaffe sig altankasser der kan holde til lidt af hvert. Husk på at de skal stå udenfor hele året rundt, samt kunne klare alt slags vind og vejr.
    Selv hvis du bor i hus kan altankasser være noget for dig, hvis du lige skal have lidt flere blomster i haven.

 

  1. Endnu et punkt som både kan gave dit look, men også din kost. Krukker . Hvad du vælger. Igen har vi et produkt deres og er meget funktionelt. Det er moderne at gro sin egen chili, noget der, ligesom altankasser kan gavne dig i køkkenet. Krukker give mulighed for langt mere frodighed i din bolig. Krukker kan fås til brug både indenfor og udenfor, men du skal vælge planter alt efter hvor de skal stå.

 

Hvis du følge disse nemme punkter bliver det en smal sag at forskønne dit hus og hjem. De rigtige produkter kan betyde alt og gøre en stor forskel i din indretning. Husk at have fokus på pris og kvalitet, da alle punkterne på denne liste kræver at de skal kunne holde til lidt tæsk.

Fremtiden ser måske alligevel ikke så grå ud som man skulle tro. Det ser i hvert fald ud til at der stadig er mulighed for at lade farverne tage over.