close
Fritid

Få hele familien samlet om sjove brætspil

company-young-people-playing-board-game

Vi kender godt den lunefulde danske sommer, hvor lange regnvejrsdage kan sætte en stopper for turene til stranden eller skoven. Om vinteren oplever vi endnu flere af disse våde dage, her er de bare en hel del koldere. Man fristes til at blive inde og underholde sig i familiens skød. Der er mange aktiviteter, man kan lave inden døre. Nogle er mere populære end andre. Hvem foretrækker måske ikke brætspil fremfor støvsugning og gulvvask?

Hos Bog & Idé kan man finde et stort udvalg af både sjove og spændende brætspil for hele familien. Netop som mange gik og troede, at brætspil ville blive trængt helt ud af konsoller som ps5, så fik de en revival, som stadig ikke har toppet. For brætspil kan noget som er helt unikt. Et godt brætspil kan samle familien omkring en spilleplade og give masser af grin og gys og underholdning, for både store og små. Det er lige noget, på sådan en kedelig regnvejrsdag, at hive et brætspil ned fra reolen.

Find jeres favoritspil hos boghandleren

Når regnen siler ned og det rusker udenfor, så har Bog & Idé masser af underholdning til den mørke tid. Du behøver ikke engang at hoppe i regntøjet og kæmpe dig vej til en fysisk butik, for denne boghandler kan man også besøge på nettet og finde masser af god inspiration til underholdende timer med hele familien. Udvalget af brætspil er stort, og der findes spil til alle aldersgrupper og i alle genrer. Gå på opdagelse i det store udvalg og find jeres eget favoritspil.

Ikke et ondt ord om konsollerne

Bog & Idé peger bestemt ikke fingre ad dem, der stadig foretrækker elektronisk underholdning. Det findes der nemlig også masser af på hylderne. Her er der også mange kategorier og genrer at vælge imellem. Der er spil til de eventyrglade og bilfetichisterne, og der er spil til fodboldnørderne og de legesyge. Om det er brætspil eller konsolspil du går efter, så findes de i rigt mål hos Bog & Idé. Hvis en af jer ikke gider nogle af delene, så køb en god bog til hende.