close
Livsstil

De bedste og billigste gaver til studenterne

Studenter gave

Når du hører dytten fra vejene og der er en duft af øl i luften, så ved man godt hvad klokken er slået. Det er den tid på året hvor de studerende endelig ligger 3 års studier bag sig og fester løs. Det betyder selvfølgelig at du bliver inviteret med til en masser fester, men hvad giver man lige sådan en studerende? Det kan være svært at finde ud af.

Her kan du finde inspiration til studentergaven, der er lidt for enhver smag.

Og husk, i sidste ende er det kun fantasien der sætter grænser.

Designerstykker der holder

Overvej dit budget. Over eller under de 1.000 kr.? Hvis du har lidt overskud i din planlægning og dit budget, burde du overveje et produkt der udstråler klassisk dansk design. Produkter som lamper, urer og møbler, der er anerkendt, ikke bare i Danmark, men i hele verden. Det vil uden tvivl kunne imponere fremtidige gæster i et hjem. De mest anerkendte mærker er dem fra PH og Arne Jacobsen. Der findes en del forskellige udgaver når man kigger udvalget igennem, men en bordlampe vil garanteret glæde de fleste. Du kan også vælge

Tænk frem i tiden

Du skal overveje hvad modtageren kommer til at have brug for i fremtiden. Listen her henvender sig til studentergaven, men det kan også være til et brudepar eller en rund fødselsdag. En lidt større gave vil være noget man husker lang tid fremover, som eksempelvis lampen eller uret. Det er vanskelligt at lave noget gør-det-selv der rammer samme kvalitet, men det er alligevel stadig et forsøg værd. Måske bliver resultatet af det du laver ikke som det ønskede, men der findes intet produkt derude, som kan slå følelsen af at få noget som andre har brugt lang tid på.
Tænk også på det praktiske. Et ur eller en lampe er noget der holder i mange år fremover. Du skal selvfølgelig ikke smide penge efter et Rolex, men måske et dansk mærke, der kan ramme samme kvalitet, men til en mere fair pris.
Til studentergaven som eksempel, er det ikke altid at oplevelser som gaver er noget de ønsker sig. Det er alment kendt at studerende ikke har mange penge at råde over, særligt hvis de skal til at flytte i en bolig. Tænk derfor på fremtiden og hvad de får brug for, særligt i indretning og møbler.
Det handler om kvalitet og tankerne bag. Fællesnævneren for alle produkterne på listen er den kvalitet som de er lavet med og den værdi som vi lægger i dem. Det handler altså om at finde de bedste produkter, dem der kan holde i mange år og få ejeren til at tænke på de gode tider. Og hvis du er lidt presset med højtider og begivenheder for tiden, kan listen ovenover sagtens bruges som udgangspunkt for enhver god gave.