close
Biler

Alle Biler Har de Mest Simple Ting Tilfælles

Biler

Vi mennesker kan godt lide at føre os frem og gøre andre opmærksomme på vores gode sider. Når det kommer til personlig udvikling, eller det at nå sine mål, giver det måske okay mening, og i disse tilfælde er folk omkring os typisk også villige til at fejre dine sejre sammen med dig, eller i hvert fald give dig en high five. Problemet er, at de ting vi forsøger at blære os med ikke altid er noget, vi reelt har arbejdet hårdt på at opnå. Vi er så afhængige af, at andre mennesker ser op til os, at vi bilder os selv ind at selv de mindste ting burde kunne give os den opmærksomhed vi ”fortjener”.

Et af de steder jeg som oftest ser denne hungrende søgen efter opmærksomhed og anerkendelse, er når det kommer til folks biler. Folk elsker at vise deres bil frem, og snakke om hvor super fed og lækker den er. Hvis man virkelig har en unik og lækker bil, så kan man måske fange interessen fra en bilentusiast eller to… Men i langt de fleste tilfælde, så taler disse blærerøve altså for døve ører. Mange af os ser biler som transportmidler der skal bringe os fra Punkt A til Punk B. Selvfølgelig går vi op i en god køreoplevelse, og det er da også meget dejligt at bilen er pæn at se på. Men hvordan din bil ser ud, hvilke lyde den laver når den kører, og hvor meget du har pyntet den op, er vi ærligt talt fløjtende ligeglade med.

For i sidste ende, har alle biler de mest simple ting tilfælles. De har fire hjul, de har en forrude, nogle spejle og plads til passagerer indeni. De har et rat, som man bruger til at styre bilen hen til det sted, som man nu engang gerne vil ankomme. Når du taler højt og flot om din bil, så ligger dette faktum i folks baghoved. De ved hvad en bil er, og de er uforstående overfor hvorfor du fisker efter komplimenter på noget så almindeligt og uinteressant.

Det er fint nok at ville have anerkendelse, men det er altså noget man gør sig fortjent til. Hvis nu du selv har formået at foretage Udskiftning af forrude på en Renault Megane, så kan det være noget du kan bringe op, og folk vil måske være imponerede over dine evner til at reparere ting. Her er der nemlig nogle evner i spil, som langt fra alle besidder. Vi mennesker elsker at høre om hvordan andre overkom udfordringer, og det er også godt at kende folk, der har evner vi ikke selv besidder. Så sådan en historie vil automatisk indeholde elementer, der skiller sig ud, og som vi er interesserede i at høre om. Så du kan godt snakke om biler, men hvis du vil imponere nogen, så skal det altså have et unikt element, og gerne noget som du har opnået igennem hårdt arbejde.